Last van een CV ketel die lekt? Los het probleem snel en eenvoudig op met de CV afdichtingsvloeistoffen die u koopt bij Leakfix.

CV ketel lekt aan de onderkant

Het is van belang om deze lekkage snel op te lossen om erger te voorkomen. En vindt u het inschakelen van een loodgieter of installateur te duur? Los dan zelf de lekkage zelf op met een Repa-Tech afdichtingsvloeistof.

Hoe werkt dat?

U brengt de afdichtingsvloeistof in de CV ketel. De vloeistof komt bij het lek. De verwarming moet aan staan en op temperatuur zijn. Door de aanwezige zuurstof bij het lek en de temperatuur van het water zal een kristallisatieproces in gang worden gezet. Daarmee start het afdichtingsproces.

Lekkage CV installatie

Een lekkage in uw CV installatie wordt meestal gerepareerd doordat eerst het lek wordt opgespoord. Daarvoor moet vaak een muur worden opengebroken. Een muur die daarna ook weer dichtgemetseld moet worden. Om van het lawaai en de rotzooi in huis nog maar te zwijgen! De oplossing van Leakfix is een slim alternatief waardoor hak- en breekwerk niet nodig is. De Repa-Tech afdichtingsvloeistoffen worden rechtstreeks in de kapotte leiding ingebracht. In een mum van tijd is de lekkage verholpen!

Kies voor Repa-Tech afdichtingsvloeistoffen, kies voor een CV installatie die nooit meer lekt!

Snel en voordelig

Reparatie uitvoeren op een moment dat u goed uitkomt. Snel en goedkoop.

Zonder hak- en breekwerk

Reparatie uitvoeren zonder enig hak- en breekwerk.

In een paar stappen

Reparatie uitvoeren door een paar eenvoudige handelingen.

U hoeft niet te boren, solderen of andere handelingen uit te voeren die vaak bij het repareren van een lekkage aan uw CV installatie nodig zijn.

Meer informatie nodig?

Lees verder op de pagina Repa-Tech afdichtingsvloeistoffen