Met de Repa-Tech dichtings- en reinigingsmiddelen lost u iedere CV lekkage snel en simpel op, zelfs in de winter als de verwarming aan staat. Het tijdstip van de werkzaamheden, reparatie of reiniging bepaalt u zelf. Eenvoudiger kan niet het.

Sinds 1991 is Repa-Tech actief bezig met de productie en verkoop van vloeibare dichtings- en reinigingsproducten. Op basis van steeds nieuwe bevindingen optimaliseren de Repa-Tech producten voortdurend. Daardoor zijn ze ideaal voor moderne verwarmingssystemen.

Afdichtingsproducten zonder breekwerkzaamheden

Problemen met cv leidingen treden vaak op wanneer het weer om begint te slaan. De hele zomer wordt de verwarming niet tot nauwelijks gebruikt en wanneer u deze weer inschakelt als het buiten kouder wordt kan een leiding scheuren en gaan lekken. In plaats van de hele muur open te breken, worden de afdichtingsproducten van Leakfix in het systeem gebracht en harden uit precies daar waar het lek zit, aan de buitenkant van de leiding. Breekwerk wordt overbodig!

De voordelen van Repa-tech producten:

 • De Repa-Tech afdichtingsproducten dichten de CV lekkage met 100% zekerheid
 • Een duurzame en blijvende oplossing
 • Aanzienlijk snellere oplossing dan een conventionele leiding reparatie
 • Vele malen goedkopere oplossing omdat geen hak- en breekwerk nodig is

Snel en voordelig

Reparatie uitvoeren op een moment dat u goed uitkomt. Snel en goedkoop.

Zonder hak- en breekwerk

Reparatie uitvoeren zonder enig hak- en breekwerk.

In een paar stappen

Reparatie uitvoeren door een paar eenvoudige handelingen.

Particulieren

Zonder hak- en breek kunt u zelf uw CV lekkage oplossen. Bovendien is het aan de hand van het beschreven stappenplan in de gebruiksaanwijzing eenvoudig zelf de reparatie uit te voeren. U hoeft zelfs niet eens te weten waar het lek precies zit.

Installatiebedrijf

Het uren lokaliseren van een al dan niet zichtbaar lek is niet meer nodig. Door een directe oplossing te bieden zullen uw klanten u dankbaar zijn dat het probleem is opgelost zonder het nodige hak- en breekwerk en de daarbij behorende overlast.

De Repa-Tech producten

Voor waterverlies tot 10 liter per dag is de Repa-Therm afdichtingsvloeistof en voor waterverlies tot 100 liter per dag is de Repa-R200 afdichtingsvloeistof geschikt. Beide producten zijn in liter flacons verkrijgbaar. De bijhorende handpomp is heel eenvoudig in gebruik.

De reinigingsmiddelen en waterbestendige afdichtingstape zijn niet in onze webshop te koop. Neem contact met ons op als u belangstelling heeft voor deze producten. Wij adviseren u graag.

Veel gestelde vragen

U vindt hier antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren zonder opgave van reden. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via info@leakfix.nl.U heeft uw bestelling geplaatst op een werkdag en betaald via iDeal:
 • voor 13:00 uur. Neem contact met ons op voor 13:00 uur omdat uw producten anders nog dezelfde dag worden verzonden.
 • na 13:00 uur. Neem zo mogelijk nog dezelfde dag contact met ons omdat uw producten anders de volgende werkdag worden verzonden.
Lees meer op de pagina herroepingsrecht.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via:

 • iDeal
 • PayPal
 • BanContact
 • Vooraf overmaken (overboeking bankrekening)

Betalen per bankoverschrijving. Het bedrag van uw bestelling kunt u overmaken naar ons rekeningnummer NL33 ABNA 0447021265 ten name van Dutch Safety Industry BV te Elst. De BIC code voor betalingen uit het buitenland is ABNANL2A.

Lees meer op de pagina leverings en betaalinformatie

Aan welke landen leveren jullie?

Wij leveren onze producten aan de volgende landen:

 • Nederland
  Onze producten worden verzonden met een pakketdienst.
 • Belgie, Luxemburg en Duitsland
  Onze producten worden verzonden met een pakketdienst. € 12,50 zijn de standaard verzendkosten die wij berekenen.
 • Andere landen binnen Europa
  Stuur ons een e-mail en wij geven u een prijsopgave.

 

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@leakfix.nl. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Lees meer op de pagina herroepingsrecht