Met de Repa-Tech dichtings- en reinigingsmiddelen lost u iedere CV lekkage snel en simpel op, zelfs in de winter als de verwarming aan staat. Het tijdstip van de werkzaamheden, reparatie of reiniging bepaalt u zelf. Eenvoudiger kan niet het.

Sinds 1991 is Repa-Tech actief bezig met de productie en verkoop van vloeibare dichtings- en reinigingsproducten. Op basis van steeds nieuwe bevindingen optimaliseren de Repa-Tech producten voortdurend. Daardoor zijn ze ideaal voor moderne verwarmingssystemen.

Afdichtingsproducten zonder breekwerkzaamheden

Problemen met cv leidingen treden vaak op wanneer het weer om begint te slaan. De hele zomer wordt de verwarming niet tot nauwelijks gebruikt en wanneer u deze weer inschakelt als het buiten kouder wordt kan een leiding scheuren en gaan lekken. In plaats van de hele muur open te breken, worden de afdichtingsproducten van Leakfix in het systeem gebracht en harden uit precies daar waar het lek zit, aan de buitenkant van de leiding. Breekwerk wordt overbodig!

De voordelen van Repa-tech producten:

  • De Repa-Tech afdichtingsproducten dichten de CV lekkage met 100% zekerheid
  • Een duurzame en blijvende oplossing
  • Aanzienlijk snellere oplossing dan een conventionele leiding reparatie
  • Vele malen goedkopere oplossing omdat geen hak- en breekwerk nodig is

Snel en voordelig

Reparatie op elk moment snel en goedkoop uitvoeren.

Zonder hak- en breekwerk

Reparatie uitvoeren zonder enig hak- en breekwerk.

In een paar stappen

Reparatie uitvoeren door een paar eenvoudige handelingen.

Particulieren

Zonder hak- en breek kunt u zelf uw CV lekkage oplossen. Bovendien is het aan de hand van het beschreven stappenplan in de gebruiksaanwijzing eenvoudig zelf de reparatie uit te voeren. U hoeft zelfs niet eens te weten waar het lek precies zit.

Installatiebedrijf

Door een directe oplossing te bieden laat uw bedrijf een professionele indruk achter. Het uren lokaliseren van een al dan niet zichtbaar lek is niet meer nodig. Uw klanten zullen u dankbaar zijn dat het probleem is opgelost zonder het nodige hak- en breekwerk en de daarbij behorende overlast.

De Repa-Tech producten

Voor waterverlies tot 10 liter per dag is de Repa-Therm afdichtingsvloeistof en voor waterverlies tot 100 liter per dag is de Repa-R200 afdichtingsvloeistof geschikt. Beide producten zijn in liter flacons verkrijgbaar. De bijhorende handpomp is heel eenvoudig in gebruik.

De reinigingsmiddelen en waterbestendige afdichtingstape zijn niet in onze webshop te koop. Neem contact met ons op als u belangstelling heeft voor deze producten. Wij adviseren u graag.