Verzend en Betaalinformatie

Hier vindt u informatie over verzend- en betaalinformatie. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@leakfix.nl.

Levering binnen Nederland

Onze producten worden verzonden met een pakketdienst.

Indien u op een werkdag voor 13:00 uur uw bestelling plaatst en betaalt via iDeal dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Bij vooruitbetalingen via de bank wordt uw bestelling verzonden zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Levering buiten Nederland

Bent u woonachtig in België, Luxemburg of Duitsland? Dan bedragen de verzendkosten € 19,50. Buitenlandse orders kunnen door middel van bankoverschrijving, iDeal of BanContact betaald worden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij direct tot verzending over.

Voor andere landen binnen Europa kunt u ons een email sturen zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen.

BTW

Alle productprijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW.

Betaalmogelijkheden

  • Vooraf overmaken (overboeking bankrekening)
  • iDeal
  • BanContact
  • PayPal

Veilig betalen via iDeal

Zodra u vanuit de winkelwagen doorgaat naar het orderproces en kiest voor betaling via iDeal, schakelt de pagina automatisch om naar een beveiligde SSL verbinding. Zo bent u er zeker van dat u veilig kunt betalen.

Betalen per bankoverschrijving

Het bedrag van uw bestelling kunt u overmaken naar ons rekeningnummer NL33ABNA0447021265 ten name van Dutch Safety Industry BV te Elst. De BIC code voor betalingen uit het buitenland is ABNANL2A.

Retourneren

Wij hanteren een herroepingstermijn van 14 dagen na ontvangst van het product, vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U hoeft geen reden voor herroeping op te geven. Het product dient in de originele staat ongebruikt geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper. Uw aankoopbedrag wordt gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@leakfix.nl.