Leakfix hecht veel belang aan uw privacy. Wij treffen maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen en geven hiervan een overzicht in deze privacy- en cookieverklaring.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan onze website wordt meegestuurd en in het geheugen van uw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren en goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin wij u uitleggen dat wij cookies gebruiken. Uw verdere gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. Leakfix maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

U kunt uw internetbrowser zo in te stellen dat u geen cookies opslaat op bijvoorbeeld uw laptop of tablet.  Daarnaast kunt u ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om de werking van onze website te verbeteren. Voor het privacybeleid en meer informatie over Google Analytics verwijzen wij naar Google Analytics.

Persoonsgegevens

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die u bij gebruik van onze website rechtstreeks aan ons op geeft in het kader van een door u gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Leakfix verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van uw vraag of verzoek. Wij publiceren uw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen. Op grond van de privacywetgeving heeft u bij klachten het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien u na wijziging gebruik blijft maken van onze diensten dan betekent dat u akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Leakfix

E-mailadres: info@leakfix.nl

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 20 oktober 2019.

Sluit Menu
×

Winkelmand